Biztosítjuk iskolák és közintézmények étkeztetését a hagyományostól a reform táplálkozásig főző-, és tálalókonyhai megoldással egyaránt. Mindazoknak akiknek fontos az egészséges életmód! A jogszabályi követelményeket szem előtt tartva, a Lafisoft Konyhai Tápanyag Kalkulációs számítógépes program segítségével készítjük az étlapokat, és határozzuk meg az ételek készítésekor szükséges élelmiszer felhasználást, biztosítva ezzel a megfelelő mennyiséget. A gyermekek megelégedéséhez szükséges élvezeti értékek – látvány, illat, íz – kombinációjának tökéletességéért a vendéglátás és közétkeztetés berkein belül több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakács munkatársaink, és eddigi elégedett megrendelőink nyújtják a garanciát.

Minta étlap 1:

Minta étlap 2:

Minta étlap 3:

Minta étlap 4:


Naponta számos munkahely és több száz dolgozó ellátását biztosítjuk kiszállított étellel, széles választékkal, főző- és tálalókonyhák üzemeltetésével, változatos étrend mellett.
A tálaló és melegítőkonyhák technológiai átalakításával és korszerűsítésével, a szállított ételek regenerálásával, és a frissensültek helyszínen történő elkészítésének lehetővé tételével igyekszünk megtartani és javítani a készített ételek élvezeti értékét.

Minta étlap:


Tökéletes megoldás mindazoknak, akik szívesen szerveznek bármilyen családi-, baráti-, üzleti összejövetelt, azonban nem szeretnének a főzéssel bajlódni. A közösen összeállított menüt a rendezvény helyszínére visszük, hogy nyugodtan foglalkozhasson vendégeivel. Igény szerint felszolgáló személyzettel, helyszínajánlással állunk rendelkezésére.

Minta étlap hideg ételek 1:

Minta étlap hideg ételek 2:

Minta étlap hideg ételek 3:

Minta étlap hideg, meleg ételek 1:

Minta étlap hideg, meleg ételek 2:

Minta étlap hideg, meleg ételek 3:

Minta étlap kávészünet:

Esküvői menü ajánlat I.

Esküvői menü ajánlat II.

Esküvői menü ajánlat III.

Esküvői menü ajánlat IV.

Esküvői menü ajánlat ültetett állófogadásra


Budapest egyik páratlanul szép környékén a Gellért-hegy lábánál helyezkedik el a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Közigazgatás-tudományi Kar épületében található a 120 fő befogadására képes SoReCa Önkiszolgáló éttermünk. Kötetlen, vidám hangulatú esküvőre vágyik? A nyári szünet, hallgatói zsivajtól mentes hétvégéin éttermünk többféle elrendezéssel és dekorációval, finom ételekkel és kedvező árakkal, csodálatos helyszínt biztosít, hogy megvalósíthassa álmait.
A SoReCa étterem vállalja családi összejövetelek, céges rendezvények, bankettek, konferenciák megrendezését az egyetemen belül és külső helyszínen egyaránt.

Heti étlap:


Az Öveges étterem konyhája a XI. kerületben az Öveges József Szakközépiskola épületében helyezkedik el. A folyamatosan bővülő gyermekétkeztetési létszámot külön konyháról teljesen szelektív módon tudjuk kiszolgálni. A helyi étteremben kiszolgált tanulók, tanárok és a környékről bejáró vendégek mellett innen kerülnek kiszállításra az iskolákban kitálalt napi ebéd menük.


A vendéglátóipar, közétkeztetési és rendezvény catering szegmensében tevékenykedő vállalkozások 99%-a 100 millió Ft/év alatti árbevétellel rendelkező mikro- illetve kisvállalkozás, melyek összesített piaci részesedése alig éri el a 15 %-ot. Ezen vállalkozások fluktuációja jelentős, életciklusuk rövid, nehezen elemezhető. A szegmens piaci részesedésének több, mint 85 %-át birtokló válllakozások 500 millió Ft/év árbevétel felett teljesítő közepes és nagyvállalatok. A kisvállalkozások kevés kitörési lehetőséggel rendelkeznek leginkább a professzionális működés támasztotta magas belépési korlátok miatt.

A SoReCa Kft. éves 250-300 millió Ft közötti stabil árbevételével és több mint 10 éves múltjával azon válllakozások közé tartozik, melyek a nagyon ritka középmezőnyben stabilan helyt tudtak állni. A SoReCa versenyképességében – a nagyvállalatokkal ellentétben – nem a piaci részesedése, árbevétel arányos marketingtevékenysége, vagy pénzügyi erőforrásai a meghatározóak. A SoReCa Kft. méretéből adódóan a tudás elemekre helyezte a hangsúlyt, így belső K+F tevékenysége, illetve szolgáltatásainak diverzifikációja befolyásolják elsődlegesen versenyképességét.

Bővebben


Szolgáltatások
Rólunk
Referenciák
Galéria
Elérhetőség

SoReCa étterem
1118 Budapest
Ménesi út 5
soreca @ soreca . hu